Seniorisarja 2019-2020 suljettu

Seniorisarja 2019-2020 on päätetty sulkea. Päätökseen on johtanut Suomen Valtioneuvoston antamat ohjeet ja määräykset, sekä Suomen Tennisliiton ilmoitus Kansallisen kilpailutoiminnan keskeytymisestä ainakin 17.5. asti koronavirustilanteesta johtuen. Myös Tennisässän toiminta sarjaan liittyen on keskeytetty, eli emme pääse enää päivittämään sarjataulukoita.

Lisätietoja Koronaviruksen aiheuttamista ohjeista löytyy Tennisliiton sivuilta http://www.tennis.fi

Sarjajohtajien työryhmä on 5.4. päättänyt sarjojen suhteen seuraavaa:

  • seniorisarjan alkuperäinen päättymispäivä oli 15.3., johon mennessä piti SM-sarjan ottelut olla pelattuina, Playoffseihin vaikuttamattomien otteluiden, sekä lopulta kaikkien otteluiden peliaikaa jatkettiin 30.4. asti. Nyt kun sarja joudutaan valitettavasti sulkemaan lopullisesti ennen tuota annettua määräaikaa, on päädytty jakamaan mitalit sarjan nykytilanteen mukaan.
  • sarjojen nousut ja laskut pyritään hoitamaan mahdollisimman oikeudenmukaisesti ottamalla myös huomioon joukkueiden pelattujen otteluiden määrä. Tarvittaessa voidaan joukkuemäärää SM-sarjassa sekä I-divisioonassa nostaa max. 10 joukkuetta/sarja, jos siihen on perustellut syyt. Tämä tarve nähdään kesällä, kun joukkueiden ilmoittautuminen on päättynyt
  • joukkueiden toivotaan ilmoittautumisen yhteydessä mainitsevan halukkuutensa ja perustelunsa kuhunkin sarjatasoon
  • pahoittelemme tilannetta ja toivomme, että pelaajat ymmärtävät syyt, jotka ovat johtaneet tehtyihin päätöksiin