Sarjakautta on jatkettu 15.8.2021 saakka. Seniorisarjaa koskevat Tennisliiton ohjeet 16.2.2021:

Sarjatennistoiminnan osalta päätettiin avata toimintaa kevään aikana vaiheittain Olympiakomitean ja alueellisten viranomaisten suositusten ja rajoitusten mukaisesti.

  • Yleinen sarjatennis avataan 26.2.2021 perus– ja kiihtymisvaiheen alueilla (sairaanhoitopiirien mukaisesti, eli joukkueet eivät ylitä oman sairaanhoitopiirinsä rajoja) niille joukkueille, jotka haluavat pelata. Leviämisvaiheen alueille ei pelata toistaiseksi – leviämisvaiheen tilannetta tarkastellaan ulkopelaamisen osalta erikseen. Katso alueiden tilanteet täältä.
  • Yleisen sarjatenniksen sisäkautta jatketaan 6.6.2021 asti. Nousukarsinnat pelataan 11.-13.6. myöhemmin tarkennettavin ohjein
  • Yleisen sarjatenniksen sisäkautta saa pelata myös ulkokentillä heti olosuhteiden niin salliessa
  • Epidemiatilanteen kehittymistä seurataan, ja tarvittaessa voidaan toteuttaa uusia sulkuja
  • Nousut / laskut toteutetaan suunnitellusti liigassa ja 1-divisioonassa, 2-divisioonasta alaspäin toteutetaan vain nousut, ja nouseminen on mahdollista, vaikka otteluita olisi pelaamatta.  Ei sanktioita pelaamattomista otteluista.
  • Riskiryhmille ei suositella sarjaotteluiden pelaamista.  Kaikkien ihmisten tulee kantaa vastuunsa epidemian hillitsemiseksi ja noudattaa annettuja ohjeita. Mikäli Tennisliitto havaitsee, että otteluita pelataan kielletyillä alueilla tai yli kiellettyjen aluerajojen, voidaan sarjan pelaaminen sulkea kokonaan. Tarkoituksellisesta ohjeiden rikkomisesta voidaan myös määrätä sarjajoukkueen seuralle 100€ sakko/rike. 

Senioritenniksen hallitus päätti kokouksessaan 18.1.2021 jatkaa senioreiden hallisarjaa 15.8.2021 asti. Playoffsit pelataan syyskuun aikana. Näillä toimilla pyritään saamaan sarja pelatuksi loppuun asti, ja nyt tauon aikana pelaamatta jääneet ottelut voidaan pelata vaikka kesällä.

Jos molemmat joukkueet yhdessä sopivat voidaan ottelut siis pelata myös kelien salliessa ulkona. Ottelut voidaan pelata siellä, mistä parhaiten pelipaikkoja löytyy.

Noudatamme Tennisliiton ohjeita Koronan suhteen, ja sarjakausi starttaa taas heti, kun Tennisliitto antaa siihen luvan. Tiedotamme kapteeneita heti, kun sarja avautuu.

Tauon ajalle sovitut ottelut tulee siirtää ja uusi ottelupäivä merkitä Ässään.

Seniorisarja 2020-2021 on julkaistu Tennisässään.

Ässän ohjeita:

Otteluajankohdan muutos, pelaajien lisääminen, ottelutuloksen merkintä

Pelijärjestysluettelot löytyvät yllä olevasta osiosta ”Sarjatennis”

Sarjasäännöt löytyvät yllä olevasta osiosta ”Kilpailusäännöt”

Lisätietoja ja ohjeita myös senioritenniksen toimistosta, puh. 040 5912978

Lisätietoja saat myös oman ikäluokkasi sarjajohtajalta:

Naiset
30,35,40,45 Pirjo Aaltonen,  pirjo.aal(at)gmail.com
50,55,60,65,70,75 Päivi Kilpeläinen, pk.kilpelainen(at)gmail.com

Miehet
35,40,75,80 Mari-Liis Parmas, mlparmas(at)hotmail.com
45,50 Seppo Hänninen, seppo.hanninen(at)ahcon.fi
55,60 Tommi Heinonen, tommi.heinonen(at)saunalahti.fi
65, 70 Reijo Kolehmainen, reijo.kolehmainen56(at)gmail.com